Poolheater

Zonnecollector op maat

Zonnecollector op maat

De zonnecollector bestaat uit een geëxtrudeerde mat in EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer). De uitzonderlijke kwaliteiten van deze synthetische rubber maken hem de beste zonnecollector voor zwembadverwarming op wereldvlak.

De mat wordt onderaan en bovenaan verbonden met een speciaal ontworpen verzamelbuis in ASA. Deze stukken van 25 cm worden met O-ring in elkaar gelijmd met pvc lijm, zodat ook de matten onderling verbonden worden.
Het zwembadwater loopt van uw filterpomp door de collectoren naar het zwembad. Doordat de zon het doorstromende zwembadwater in de collectoren opwarmt hebt u gratis warm water in uw zwembad.

De collectorbanen zijn 25 cm breed en de lengte wordt op maat gemaakt tot 20m lang. U kan de lengte (verzamelcollector inbegrepen) en de breedte (in veelvouden van 25cm (de headers)) van de te maken zonnecollector doorgeven. Dan maken wij het voor u speciaal op maat.

De verschillende banen worden in elkaar gelijmd op het dak, waardoor één vlak ontstaat. Alle randen van de rubber matten klikken in elkaar tot één vlak.

Bereken hier hoeveel oppervlakte zonnecollectoren u nodig hebt voor uw zwembad!

We cannot display this gallery