fbpx

Poolheater

Reviews

Reviews

Hieronder enkele reviews die we van klanten hebben mogen ontvangen:

Hey Bart,

Even reaktie na het opvolgen van de werking van de zonnecollectoren op ons tuinhuis. Tot onze grote vreugde merken we dat deze 16 m2 collectoren duidelijk goed hun werk doen. Bij zonnig weer zien we dat deze panelen zowat 4° C kunnen bijverwarmen. Helemaal niet slecht voor een inhoud van 25.000 liter en een ovaal zwemoppervlakte van 3,5 x 6 meter. Het afkoelen van het water ‘s nachts – desondanks de aanwezigheid van een isoleerfolie – wordt moeiteloos gecompenseerd door deze collectoren – wat we ook verwacht hadden van deze investering. En zoals dikwijls met dergelijke investeringen. Hadden we geweten dat het effekt zo groot is dan hadden we het al veel vroeger gedaan.

Een echte aanrader voor iedereen !!
Bedankt alvast voor de levering van het goede materiaal.
Wij genieten er volop verder van !!

Alweer een tevreden klant.

Filip en Hilde (Schilde)
Hallo,

Ik kwam enige tijd geleden in ’t weekend bij u “Poolheater PP” halen, in tussen tijd is alles geplaatst en functioneert het perfect. We halen makkelijk temperaturen tot 28 graden na een dag of twee mooi weer. Ons zwembad is 4,88 meter diameter en 1,2 meter diep. De bolle koepeltjes op het plat dak heb ik weggegooid omdat die niet werkten, nochtans veel geld voor betaald. We zijn nu zeer tevreden,

Mvg,
Koen (Evergem)
Hallo Bart,

De zonnecollectoren werken feilloos, maak veel meer gebruik van het zwembad. Een hele goede zet geweest om het systeem aan te schaffen.

Met vriendelijke groet,
René (Dilbeek)
Heb een zwembad in Provence en wil geen warmtepomp meer! Heeft 50m² zwembad en 30m² collectoren: Zeer tevreden.

Jos (Geldrop, NL)
Aan Poolheater,

Zwembad zit op 28° C, systeem werkt super! (mijn buur zonder verwarming nog op 21°C)

Veel dank,
Jan (Schepdaal)
36 m² collectoren geplaatst in 2006.
Nog altijd geniet ik van veel zonnewarmte.

Dirk (Zoersel)
Beste Bart,

Bij deze laat ik even weten dat ik zeer tevreden ben over de verwarming, zelfs nog zonder afdekzeil (is in bestelling). Reeds heel de week kunnen zwemmen, dat is wat ik ook verwachtte. Storm doorstaan dankzij de uw goede verwijzingen voor plaatsing. Water nu heel de week +- 26 graden.

Vriendelijke groeten,
Piet (Balkburg)
Hey Poolheater,

Ik heb va jullie een zeer degelijke zwembadverwarming liggen. 20m2 voor een zwembad van 8 bij 4 en 1.5 diepte.ik heb zonnecollectoren liggen en automatisch gestuurd.werkt perfekt.inderdaad,kost niets in verbruik want mijn pomp draait toch om te filteren.per dag makkelijk 5-6 graden warmer indien noodzakelijk.is 2 jaar in gebruik en is te koop nu.met spijt in het hart.ik ga zonnepanelen leggen en de collector belemmert dit.

Louis (Oosterhout)
Van A tot Z prima toegekomen, waarmaken wat je belooft. Kortom in deze tijden een prestatie van formaat.

Karin (Zaandam)
Poolheater maakt alle beloftes waar!

Alleen maar positief. Alle contacten verliepen volgens afspraak. De panelen werden geplaatst op ons tuinhuis en alle voorzieningen werden optimaal uitgevoerd met bijhorende materialen. Ik kan dus Poolheater van harte aanbevelen.

Filip en Josefien (Steenokkerzeel)
Sinds een jaar hebben we 6 zonnecollectoren van Poolheater op ons zuidelijk gelegen dak van ons huis. Wij zijn zeer tevreden over de zelfplaatsing is gegaan en meer dan tevreden over het afgelopen jaar behaalde resultaat. Tevens hebben we veel energie weten te besparen. Ook zijn we heel tevreden over het bedrijf Poolheater een bedrijf om aan te raden

Marlies (Harderwijk)
Zowel het plaatsen van de panelen, als de begeleiding en uitleg voor de zelf uitgevoerde werkzaamheden waren optimaal. Hieronder valt ook het plaatsen van de overige materialen om ze op ons dak te bevestigen. Over de opbrengst van de panelen zijn wij ook uiterst tevreden. Ik zal u niet vermoeien met getallen maar wij vinden het geïnvesteerde zeker de moeite waard. Wij vinden het plaatsen van zonnecollectoren zeker een aanrader!

Werner (Waver)
De plaatsing is prima verlopen. Goede uitleg gekregen. Na een jaar geen storingen tot nu toe. Zeer tevreden dus met de Polypropyleen panelen

Erik (Aalbeke)
Goede informatie, niet opdringerig, hulp bij het regelen, netjes gewerkt zeer tevreden over het totale plaatje.

Ellen (Zonnebeke)
Topkwaliteit! Zelfs alle metalen onderdelen roestvrij, echt verschoten van de opwarming! Wij zullen het zeker aan onze vrienden aanraden!

Mark (Edegem)