fbpx

Poolheater

Levering en afhaling

Levering en afhaling

Leveringsinformatie

Als het bestelbedrag onder de 400 € bedraagt en de producten wegen samen minder dan 30 kg, wordt er 20 € extra vervoerskosten aangerekend. Per pakket , minder dan 30 kg wordt er 20 € vervoerskost aangerekend. De producten worden in Schilde verpakt en verstuurd naar klanten in België en Nederland .Andere landen zijn op aanvraag. 

Als het bedrag boven de 400 € bedraagt wordt er voor België en Nederland geen extra vervoerskost aangerekend.

De producten worden binnen de maand bij de klant bezorgd.

Kleine producten worden verstuurd met GLS binnen de week na bestelling. Kleine producten wegen minder dan 30 kg en de grootste afmeting is 50 cm. Kleine producten die samen met grote producten besteld worden zullen bij het grote pakket geleverd worden.

Grote producten (panelen en matten) kunnen we niet met de klassieke vervoerders laten transporteren maar zullen we binnen de maand zelf leveren (samen met de accessoires).

Afhaling

De afhaling is gratis maar wel op afspraak via ons telefoonnummer +32470330895

Vanaf een bestelbedrag van 800 € is er een korting van 100 € bij afhaling op afspraak in Schilde.

Retourneren, ruilen of herroepingsplicht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor het terugsturen naar ons zijn voor rekening van de klant. De terugstorting gebeurt binnen de week nadat het product in Schilde is toegekomen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Het herroepingsrecht geldt niet voor de op maat gemaakte epdm zonnecollectoren of gebruikte producten.