fbpx

Poolheater

Enkel accessoires beschikbaar. Alle zonnecollectoren momenteel uitverkocht. Vanaf 1 maart 2023 terug beschikbaar.

Disclaimer

Disclaimer

De website inclusief de webshop bevat informatie over de aangeboden producten en diensten van Poolheater bvba.
Poolheater bvba behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen aan de website en de webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Poolheater bvba besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Poolheater bvba is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website of webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Poolheater bvba een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Poolheater bvba. Zonder schriftelijke toestemming van Poolheater is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht. Poolheater aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden en door derden gehanteerd privacybeleid.